A-10 FULL CHEST PROTECTOR

269,95 

S svojo revolucionarno eksoskeletno in oblikovano zasnovo A-10 Full Chest Protector ponuja izboljšano strukturno trdnost, medtem ko njegova zmanjšana zasnova materiala in zračni kanal omogočata optimiziran pretok zraka ter prilagodljivost zmogljivosti, ergonomijo in prihranek teže.

Njegove zmogljive polimerne plošče, ki so certificirane CE, imajo vgrajeno tehnologijo mreže za vrhunsko odpornost na udarce, medtem ko vsestranska modularna zasnova A-10 pomeni, da ga lahko nosite v različnih konfiguracijah, odvisno od vrste terenske vožnje.

Zaščitne plošče imajo vgrajeno mrežno tehnologijo pod lupinami, ki absorbira in razprši udarne sile.

Sistem celic Grid Technology omogoča večjo fleksibilnost in zračnost, hkrati pa omogoča znatno zmanjšano težo. Zaščitne plošče so certificirane CE: trde školjke so izdelane iz visoko zmogljive mešanice polimernih materialov za optimizirano fleksibilnost in odlične lastnosti prihranka teže.

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Vpis
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Prosim vnesite vaše uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0