A-5 S YOUTH BODY ARMOUR

154,95 

Otroški ščitnik za prsi A-5 S Youth Body Armor ponuja izboljšano strukturno trdnost, medtem ko njegova mrežasta struktura in zračni kanal omogočata optimiziran pretok zraka, pa tudi prilagodljivost zmogljivosti, ergonomijo in prihranek teže.

Njegove zmogljive polimerne plošče so certificirane CE in imajo inovativno tehnologijo mreže za vrhunsko odpornost na udarce za vse vrste terenske vožnje.

Zasnova plošče vključuje inovativno integrirano mrežno strukturo, ki med udarcem absorbira in razprši energijske sile po celični strukturi.

Vse plošče (zadaj, spredaj, komolci in ramena) so izdelane iz mešanice vbrizganega polimera za optimizirano fleksibilnost in odlične lastnosti prihranka teže.

Plošče so ergonomsko oblikovane tako, da sledijo naravni ukrivljenosti telesa, izboljšanje pretoka zraka in preprečevanje kopičenja toplote.

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Vpis
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Prosim vnesite vaše uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0