BIONIC-7 KNEE BRACE SET

509,95 

Opornica za kolena Bionic 7, ki vključuje razvito ohišje, izdelano iz inovativne, napredne zmesi iz steklenih vlaken za izboljšano zmogljivost, je vsestranski opornik za kolena s popolnoma CE certifikatom.

Bionic 7, zasnovan za obremenitve terenske vožnje, nudi podporo in pomaga zaščititi pred prenapetostjo v primeru trka.

Lahka, zračna in zelo prilagodljiva opornica.

Strukturni hibridni okvirji so izdelani iz kompozita, ki je prekomerno vbrizgan z visoko zmogljivim polimerom, ojačanim z vlakni, ki zagotavlja optimalno strukturno celovitost in podporo, hkrati pa je izjemno lahek.

Temperatura po CE certifikatu je -10..

Nov patentiran lahek in zelo prezračen dvostenski sistem za kolena ponuja močno razpršitev in absorpcijo udarne sile, hkrati pa zagotavlja maksimalno pokritost v vseh položajih za vožnjo.

Ergonomsko oblikovana trosegmentna skodelica za kolena je zasnovana za fleksibilnost in prilagodljivost. Izdelan je iz polimerne raztopine z dvojno gostoto za visoko razpršitev udarne sile na togi zunanji lupini in absorpcijo energije na poltrdi notranji strukturi lupine.

Skodelica za kolena je natančno pritrjena na mestu z inovativnim integriranim mehanskim vodilnim sistemom, ki drži kolensko skodelico v pravilnem položaju, hkrati pa zagotavlja nadzorovano svobodo gibanja.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 1