BIONIC-7 KNEE BRACE SET

509,95 

Opornica za kolena Bionic 7, ki vključuje razvito ohišje, izdelano iz inovativne, napredne zmesi iz steklenih vlaken za izboljšano zmogljivost, je vsestranski opornik za kolena s popolnoma CE certifikatom.

Bionic 7, zasnovan za obremenitve terenske vožnje, nudi podporo in pomaga zaščititi pred prenapetostjo v primeru trka.

Lahka, zračna in zelo prilagodljiva opornica.

Strukturni hibridni okvirji so izdelani iz kompozita, ki je prekomerno vbrizgan z visoko zmogljivim polimerom, ojačanim z vlakni, ki zagotavlja optimalno strukturno celovitost in podporo, hkrati pa je izjemno lahek.

Temperatura po CE certifikatu je -10..

Nov patentiran lahek in zelo prezračen dvostenski sistem za kolena ponuja močno razpršitev in absorpcijo udarne sile, hkrati pa zagotavlja maksimalno pokritost v vseh položajih za vožnjo.

Ergonomsko oblikovana trosegmentna skodelica za kolena je zasnovana za fleksibilnost in prilagodljivost. Izdelan je iz polimerne raztopine z dvojno gostoto za visoko razpršitev udarne sile na togi zunanji lupini in absorpcijo energije na poltrdi notranji strukturi lupine.

Skodelica za kolena je natančno pritrjena na mestu z inovativnim integriranim mehanskim vodilnim sistemom, ki drži kolensko skodelico v pravilnem položaju, hkrati pa zagotavlja nadzorovano svobodo gibanja.

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Vpis
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Prosim vnesite vaše uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0