Gibson MX 2.1 – pnevmatika zadnja

67,00  98,00 

Posebej razvit za ekstremne zahteve na trdih podlagah v profesionalnem MX športu, da se ujema s sprednjo pnevmatiko MX 2.1.

Te zadnje pnevmatike z revolucionarno tehnologijo “Cross/Straightlink-Technology” z dodatnimi oporniki med zunanjimi, ramenskimi in sredinskimi gumbi zagotavljajo ogromen pogon v povezavi z maksimalno stabilnostjo in optimalnim oprijemom. Gumb “Upogibanje” in trganje je izključeno tudi pri največjem razredu prostornine in največji moči pri pospeševanju, kar se vedno zahteva od trdih podlag tyreon.

Ultra nova pnevmatika za trdo zemljo GIBSON®TYRE TECH MX 2.1 ne trpi zaradi prodiranja pnevmatike ali “upogibanja” gumbov, tudi po trdih pristankih in neposrednem pospeševanju po skokih na trdi podlagi. 

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0

ACCOUNT
Seznam želja

Seznam želja

Vpis

Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Prosim vnesite vaše uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla.