Gibson MX 2.1 – pnevmatika zadnja

67,00  98,00 

Posebej razvit za ekstremne zahteve na trdih podlagah v profesionalnem MX športu, da se ujema s sprednjo pnevmatiko MX 2.1.

Te zadnje pnevmatike z revolucionarno tehnologijo “Cross/Straightlink-Technology” z dodatnimi oporniki med zunanjimi, ramenskimi in sredinskimi gumbi zagotavljajo ogromen pogon v povezavi z maksimalno stabilnostjo in optimalnim oprijemom. Gumb “Upogibanje” in trganje je izključeno tudi pri največjem razredu prostornine in največji moči pri pospeševanju, kar se vedno zahteva od trdih podlag tyreon.

Ultra nova pnevmatika za trdo zemljo GIBSON®TYRE TECH MX 2.1 ne trpi zaradi prodiranja pnevmatike ali “upogibanja” gumbov, tudi po trdih pristankih in neposrednem pospeševanju po skokih na trdi podlagi. 

Podobni izdelki

Podobni izdelki

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0