TECH 10 BOOTS

629,95 

Tech 10 je že več kot desetletje postavil standard za zmogljivost in zaščito škornjev za motokros, za poletje 2018 pa popolnoma prenovljeni čevlji Tech 10 še dodatno dvignejo okvir zmogljivosti.

Popolnost z inovativnostjo; ob ohranjanju ikoničnega videza Tech 10 novi škornji predstavljajo popolnoma nov pristop – izboljšujejo svojo sposobnost, da vozniku ponudijo najboljši občutek, udobje in varnost.

Preoblikovanje Tech 10 so vodile tri prednostne naloge, saj je ekipa za razvoj tehnične obutve Alpinestars poskušala izboljšati splošno funkcionalnost, zmogljivost in varnost, zmanjšati težo in zmanjšati količino materiala.

Povečanje teh prednostnih nalog je ključni dosežek novega Tech 10, rezultat pa je popolnoma nov čevelj z večjim obsegom gibanja in fleksibilnosti, hkrati pa ponuja boljši nadzor nad upogibnimi in torzijskimi silami, ki znatno izboljšajo zmogljivost čevlja, dajejo kolesarju večjo samozavest in zaščite.

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Vpis
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Prosim vnesite vaše uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0