SX-1 YOUTH KNEE PROTECTOR

104,95 

Otroški ščitniki za kolena SX-1 Youth s certifikatom CE in UKCA pomaga zmanjšati tveganje in resnost poškodbe kolena s preprečevanjem hiperekstenzije kolena v primeru nesreče.

Ta lahek, a močan ščitnik je opremljen z dvojnim vrtljivim tečajem, ki omogoča naravno artikulacijo kolena, medtem ko sistem dvojnega traku spodbuja varno pritrditev ščitnika v vseh položajih za vožnjo.

Zgornji in spodnji okvirji so izdelani iz visoko zmogljive mešanice polimernih materialov za optimalno raven prožnosti in trdnosti ter odlične lastnosti prihranka teže.

Polimerne zaščitne plošče so strateško perforirane za maksimalno zračnost.

Sistem štiritočkovnih tečajev, integriran v školjko, sledi naravnemu gibanju kolena in ohranja ščitnik dobro nameščen v vseh položajih za vožnjo.

Okviri so asimetrični in imajo tanek, ergonomski dizajn za udobje in zmogljivost.

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Vpis
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Prosim vnesite vaše uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0