TRANSMISSION 80W/90

15,90 

VISOKO ZMOGLJIVO OLJE ZA PRENOSNIKE TRANSMISSION 80W/90 je tekočina za mehanske menjalnike, hipoidni diferencial in menjalnike, primerna za ekstremne delovne pogoje in posebej velike mehanske obremenitve.

TRANSMISSION 80W/90 je mazivo z EP dodatki, ki zagotavljajo učinkovite lastnosti proti obrabi in sprijemanju ter ohranjajo popolno tekočnost pri nizkih in visokih temperaturah.

TRANSMISSION 80W/90 zagotavlja izjemno močno odpornost proti mazalni foliji tudi pri povišanih delovnih temperaturah in zmanjšuje morebitne hrupe.

TRANSMISSION 80W/90 je popolnoma združljiv z vsemi materiali, ki se uporabljajo za izdelavo zobnikov, ščiti vse površine pred rjo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Vpis
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Prosim vnesite vaše uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0