Yoshimura CRF250R 2014-2017 RS-9 Stainless Full Exhaust

1.310,00 

Predstavljamo vam popolnoma nov RS-9 Dual.

Nova konfiguracija z dvojnim dušilcem zvoka CRF nam je dala priložnost ustvariti popolnoma nov dušilec zvoka, izdelan posebej za avtomobile CRF z dvojnim dušilcem zvoka.

Sodelovali smo z Top AMA Pro Riders, da bi dosegli največjo zmogljivost in centralizacijo mase ter optimizirali uporabnost voznikov.

Vse to smo dosegli ob ohranjanju ravni hrupa AMA. Edinstveno izklesani končni pokrovi iz ogljikovih vlaken RS-9 imajo sistem nastavljivih vstavkov, tako da lahko natančno prilagodite dovajanje moči in ravni decibelov glede na vaše zahteve.

Večja prostornina dušilca ​​v primerjavi s standardnim sistemom, kar ima za posledico boljši odziv na plin in izboljšano dušenje hrupa.

Lahka konstrukcija dušilca ​​s končnim pokrovom iz ogljikovih vlaken CNC obdelan nosilec dušilca.

Zmanjšana teža v primerjavi s sistemom OEM.

Navpični delilnik izpušne cevi enakomerneje razdeli izpušne pline za bolj gladek pretok, kar izboljša moč na sredini vrha in odzivnost plina.

Glava in izpušna cev iz nerjavečega jekla.

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Vpis
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Prosim vnesite vaše uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0