Yoshimura CRF250R/RX 2018-2021 RS-9 Stainless Full Exhaust

1.360,00 

Prvak vzhodnega 250-kubičnega superkrosa v letih 2019 in 2020!

Novi motor z dvojno odmično gredjo CRF250R in edinstvena konfiguracija izpušnega sistema ​​sta nam dala priložnost, da ustvarimo popolnoma nov sistem, zgrajen posebej za nov valj z dvojno odprtino in njegov edinstven sistem vbrizgavanja goriva navzdol.

Razvili smo naše zmogljive izpuhe serije RS-9T Signature Series, da zagotovimo več končne moči in izboljšan navor za novi motor z visokimi vrtljaji.

Prepoznavna oblika dvojne glave je povsem nova Hondina inovacija.

Izhajajoč iz motociklov Moto 3 v Moto GP, je Honda našla nov način pogleda na podajanje moči v motokrosu.

Izpopolnjevanje moči, ki ga razvijajo inženirji na Japonskem, je tisto, kar počnemo pri Yoshimuri, in našli smo nekaj odličnih dodatkov za novi CRF250R.

Ne samo s povečanjem spodnje, srednje in najvišje moči, uspelo nam je zmanjšati težo iz zaloge za pol funta, kot tudi splošno zmanjšanje ravni hrupa dB sistema zalog.

Nekatere funkcije novega dvojnega sistema RS-9T za CRF250R vključujejo:

Dyno in stezo sta testirala Honda R&D na Japonskem in HRC All Japan MX Racing Team.

Edinstvena zasnova dvojne glave omogoča več moči in navora na dnu.

Nova kompaktna zasnova dvojnega dušilca ​​RS-9T, postavljena naprej, zagotavlja nižje težišče za boljšo centralizacijo mase.

Večje jedro RS-9T ustvarja izboljšan odziv plina in moč v srednjem in zgornjem razredu.

Novi dvojni dušilci zvoka RS-9T imajo večjo prostornino kot običajni, kar zagotavlja zmanjšanje skupne ravni hrupa v dB.

Podobni izdelki

Podobni izdelki

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

KOŠARICA 1

Zadnji ogledani izdelki 0