Yoshimura CRF250R/RX 2022-2023 RS-12 Stainless Full Exhaust

1.290,00 

Izpuh, ki je Jetta Lawrencea pripeljal na sam vrh prvenstva AMA East Supercross 2022!

Nova Honda CRF250R se ponaša s številnimi novostmi, ki se naslanjajo na številne značilnosti upravljanja in oblikovanja svojega večjega brata.

Je lažji, bolj okreten in bo zagotovo kos nalogi doseganja najvišjih stopničk!

Ko smo zbrali vse, kar smo lahko od njegovega velikega brata na prejšnjem modelu CRF450, smo razvili naš RS-12 za optimizacijo moči na novem CRF250R, da bi mu omogočili največ spodnje in srednje moči ter zagotovili največje število vrtljajev, da bi zagotovili najboljšo možno moč krivulja za Supercross in Motocross dirke.

Naš RS-12 z vgrajeno resonančno komoro, na dirkah preizkušeno izdelavo in ikonično obliko zagotavlja najboljšo moč, ki je na voljo za novo Hondo CRF, hkrati pa ohranja raven DB na sprejemljivih dirkalnih parametrih in zagotavlja odlično zračnost pnevmatik in zavornih čeljusti.

RS-12 je ponosno razvit, oblikovan in izdelan v ZDA.

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Vpis
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Prosim vnesite vaše uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0