Yoshimura CRF450R/RX 2021-2023 RS-12 Titanium Full Exhaust

1.660,00 

Najbolj pričakovan 450-kubični motokros motor za leto 2021 je tu!

S popolnoma novo zasnovano šasijo in motorjem bo nova Honda CRF450 zagotovo postavila nove rekorde.

Naš novi sistem RS-12 za novo Hondo CRF450 je bil v razvoju več kot eno leto, pri naših prizadevanjih za inovacije in ustvarjanje najboljšega razpoložljivega izpušnega sistema ni ostalo neprevrnjenega kamna.

V sodelovanju s Honda Japan, HRC Honda in svetovnim prvakom v MXGP Timom Gajserjem nam je uspelo!

Yoshimura RS-12 in Honda CRF450 iz leta 2021 – narejena z enim ciljem zagotoviti najbolj natančno nastavljen stroj v tekmovanju v motokrosu.

Novi RS-12, razvit in preizkušen v sodelovanju s svetovnim prvakom HRC Honda Racing Timom Gajserjem in inženirji, je pripravljen za dirkalno stezo in steze.

Tim Gajser iz moštvene ekipe HRC Honda do svojega četrtega svetovnega prvaka FIM!

Agresivno in inteligentno zasnovan dušilec asimetrične oblike RS-12 omogoča maksimalno povečanje zmogljivosti in vključuje resonančno komoro za upravljanje zvoka in povečanje uporabne moči.

Edinstveni profil RS-12 zagotavlja tudi več prostora za pnevmatike in zavorne čeljusti.

Edinstvena oblika ovalnega razdelilnika je bila ustvarjena s postopkom FEA (analiza končnih elementov) in proizvedena z uporabo najsodobnejšega postopka hidroformiranja.

Izboljšana učinkovitost, zmanjšanje teže in prileganje v primerjavi z zasnovo prejšnje generacije.

Tako kot delovni sistemi, ki jih uporabljajo naši tovarniški dirkači, sistemi RS-12 uporabljajo natančno obdelane spoje.

Strojno obdelani spoji zagotavljajo vrhunsko in natančno prileganje spojem z boljšim pritrjevanjem tesnila med dvema površinama s popolno 360-stopinjsko kontaktno površino, kar pomeni izboljšano življenjsko dobo sistema, prileganje in zmogljivost.

Mat zaključna kapa iz ogljikovih vlaken, ki deluje kot deluje, z vodilnim dizajnom in inovativnimi zaključnimi kapicami, kot se pričakuje od Yoshimura

Končni pokrov iz karbona pokriva notranjo zasnovo vgradnje na pokrov, ki izboljšuje vzdržljivost in olajša servisiranje v primerjavi z drugimi oblikami pritrditve v obliki sendviča, ki jih najpogosteje najdemo v industriji.

Nov vložni obroč Precision Taper Fit (PTF), ki čaka na patent, olajša namestitev in odstranitev zvočnih vložkov in lovilcev isker.

Zasnova vstopne odprtine RS-12 v ohišju dušilca ​​omogoča, da se sistem potisne naprej in tako pomaga pri centralizaciji teže brez žrtvovanja zmogljivosti.

Ponosno oblikovan, razvit in izdelan v ZDA!

Yoshimura Titanium Teža polnega sistema 7,0 lbs. v primerjavi s težo zaloge 8,3 lbs.

Podobni izdelki

Podobni izdelki

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0