YOUTH NECK SUPPORT

139,95 

Otroški ščitnik za vrat je posebej zasnovana za mlade ali manjše voznike, Youth Neck Support deluje, ko čelada in podporni okvir zagotavljata alternativno pot obremenitve za prekomerno energijo, ki stisne vrat.

Če je čelada v trenutku udarca v stik z oporo za vrat, se lahko celotna obremenitev, ki prehaja skozi vrat, zmanjša, kar lahko prepreči nastanek zloma in zmanjša možnost poškodb mišic zaradi ekstremnega gibanja glave.

Čeprav tveganja za kakršno koli obliko poškodb ni mogoče odpraviti, je podpora dokazano pomagala zmanjšati najresnejšo škodo in zmanjšati tveganje stranskih poškodb, saj je udarna obremenitev usmerjena stran od vratu.

OPOMBA: Ta izdelek je združljiv z našimi Alpinestars Youth ščitniki za prsi prek integracije z Velcro / elastičnimi trakovi.

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Vpis
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Prosim vnesite vaše uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0