Pravilnik o zasebnosti

splošno

Upravitelj spletne prodajalne gt243.com je podjetje GT243 d.o.o. , Pečke 62, MAKOLE- uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini;- spletna prodajalna je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku.

prijava

Ob registraciji z veljavnim emailom v spletno prodajalno si obiskovalec sam izbere geslo  Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne prodajalne gt243.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra);

 • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon);
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami);
 • dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku);
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave);
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza;
 • način plačila in dostave;
 • časovno veljavnost ponudbe;

varstvo podatkov

(1) Spletna stran vodi naslednje osebne podatke

 • ime in priimek Uporabnika,
 • elektronski naslov Uporabnika,
 • telefonska številka Uporabnika
 • naslov

(2) Uporabnik se z registracijo  strinja, da lahko ta zbira podatke tudi o obiskih spletnih strani za namene analize spletnega obnašanja obiskovalca in posledično za izboljšavo uporabniške izkušnje ter za namen kontaktiranja strank preko telefonske številke, elektronske pošte oz. poštnega naslova podjetja.

(3) Uporabnik izjavlja in potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007.

(4) Zgoraj opredeljeni osebni podatki se lahko hranijo še 5 let po prenehanju uporabe programa oz. do preklica privoljenja posameznika, če rok hrambe v zvezi s posameznim piškotkom ni drugače določen.

 

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki uporabnika spletne trgovine so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam.

Za nakup v naši spletni trgovini potrebujemo vaše osebne podatke. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam, razen za dostave izdelkov, trženja in promocije. Ponudnik izvaja vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov.

piškotki

Piškotki spletnega analitičnega orodja Google Analytics s pomočjo katerih se lahko spremlja število obiskovalcev spletne strani in katere strani so si ogledali. Lahko se uporabljajo tudi piškotki za prilagoditev prikazovanih oglasov. Več informacij o piškotkih Googla lahko najdete na tej povezavi 

Veljavnost piškotkov: do 2 leti

shop.gt243.com adda36aacefccc1fd3e50902ea6c733e

Tehnično nujni piškotek za vodenje seje uporabnika in s tem nakupovalne košarice.

Veljavnost piškotka: do zaprtja brskalnika

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0