postopek nakupa

Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke in s potrdilom na gumb POTRDITEV NAROČILA odda naročilo, mu spletna prodajalna samodejno “generira – ustvari” in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabnikovi podatki …). S tem je naročilo potrjeno, izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem roku. Če je rok dobave daljši ponudnik o tem obvesti kupca.

reklamacije

Kupec pošlje izdelek z napako v garancijskem roku na naslov, GT243 d.o.o., Pečke 62, Makole. Če prodajalec ugotovi, da je reklamacija upravičena, bo izdelek popravil ali zamenjal, ter ga na svoj strošek poslal kupcu nazaj. Če pa ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ali malomarnega ravnanja kupca bo servis nepopravljen izdelek poslal nazaj kupcu na njegov račun.

plačilo

Ponudnik priloži račun k paketu, z razčlenjenimi stroški. Uporabnik lahko plača naročeno blago ob dostavi ali po predračunu na TRR. Plačila s kreditno kartico in na obroke niso možna. Dokler izdelek ni plačan v celoti je v lasti podjetja GT243 d.o.o.

dobavni rok

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 1-3 delovne dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi priporočamo, da za rok dobave pošljete e-mail. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.

dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

MOJ RAČUN
Seznam želja
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pozabljeno geslo?

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

KOŠARICA 0

Zadnji ogledani izdelki 0